Kommunens marknadsföringskanaler

Du som ska arrangera ett evenemang i Tidaholms kommun är välkommen att kontakta kommunen. Beroende på vilken sorts evenemang det handlar om kan det få synas i olika kanaler kommunen kontrollerar.

Evenemangskalendern

Turistbyrån har en evenemangskalender på sin hemsida. Denna uppdateras löpande och ger en överblick över allt som händer i Tidaholm. Evenemangskalendern används flitigt och marknadsförs av kommunen på många sätt. Lägg in ditt evenemang via formulär på turistbyråns hemsida. Länk till evenemangsformuläretlänk till annan webbplats.

Digitala informationsskyltar vid väg 26

Kommunen äger två informationsskyltar utmed väg 26. På skyltarna visas bland annat bilder med information om större evenemang i kommunen. Grundprincipen är att evenemang av regionalt eller nationellt intresse syns på skärmarna. Kontakta kommunens kommunikatör om du har frågor om de digitala skyltarna.

Väggtidning – skärmar i centrum

Tidaholms kommun är med i samarbetet MinAffärsTV och har hand om de tre skärmar som sitter vända mot gatan i tre skyltfönster i centrum. Om ditt evenemang har stort allmänintresse och drivs utan vinstintresse kan det, utan kostnad, få synas på skärmarna. Då utrymmet är begränsat förbehåller sig FöretagarCentrum rätten att avgöra vad som ska stå med. Kontakta FöretagarCentrum om du har frågor om skärmarna.

Infartsskyltar

På väg in i Tidaholms tätort har kommunen från fyra håll så kallade infartstavlor. Dessa är utrustade med digitala skyltar där aktuella evenemang presenteras. Aktörer som vill ha med information om ett evenemang på skyltarna är välkomna att höra av sig till kultur- och fritidsförvaltningen.

Kontakt

Miranda Bergsten

Kommunikatör

Telefon: 0502-60 60 32

E-post: miranda.bergsten@tidaholm.se

Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 0502‑60 62 10

E-post: kultur.fritid@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:23 mars 2020