Tidaholmsförslag

Har du en idé om hur du tycker att Tidaholm ska utvecklas? Här kan du som är Tidaholmare lämna in förslag till politikerna i kommunen. Du kan lämna förslag oavsett hur gammal du är, men du måste bo i Tidaholms kommun. För att rösta eller kommentera förslagen så behöver du inte vara Tidaholmare.

Förslag som får mer än 50 röster under 90 dagar kommer att behandlas politiskt. Förslaget tas upp politiskt så fort det har fått 50 röster. Att det tas upp politiskt innebär att det utreds av förvaltningen och lämnas till politiken för beslut.

Nedan ser du de förslag som du just nu kan rösta på eller kommentera.

Aktuella Tidaholms­­förslag

Rösta på ett Tidaholmsförslag

Klicka på det förslag du vill veta mer om. Då får du upp information om förslaget och en knapp där det står "Rösta för", klicka på den för att logga in eller skapa ett konto för att kunna rösta. Anledningen till att du måste ha ett konto är att vi ska kunna säkerställa att du endast röstar en gång per förslag.

För att kunna lämna, rösta på eller kommentera ett förslag behöver du skapa ett konto. Så här behandlar vi dina personuppgifter.

Om du behöver hjälp med att rösta, eller inte har tillgång till digitala verktyg såsom dator, är du välkommen att kontakta oss.

Kontakt

Sofie Thorsell

Kommunsekreterare

Telefon: 0502-60 60 42

E-post: sofie.thorsell@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:14 mars 2024