Bo och arbeta i Tidaholm

Glada kollegor framför dator

Görglädje. I Tidaholms kommun drivs vi av att skapa utveckling, nya idéer och affärer. Det funkar därför att vi växer! Kanske ligger vår framgång i vårt unika sätt att samarbeta och i den glädje av att göra.

Tidaholm är en liten kommun med mycket att erbjuda. Det betyder att det finns jobb inom de flesta branscher och vi behöver alltid dig som vill fylla så väl fritid som arbete med stor görglädje. Hos oss kan du bo, arbeta och ha en aktiv fritid med närhet både till natur och en mängd upplevelser.

Viktiga jobb i kommunen

Kommunen står för en stor del av samhällsservicen i Tidaholm. Det är våra medarbetare som utbildar barnen i skolan, tar hand om samhällets äldsta och håller snyggt i våra lummiga parker. Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb!

Kriminalvården bygger ut

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och jobbar för att samhället ska bli säkrare och tryggare. Här är du med och bidrar till vårt viktiga samhällsuppdrag tillsammans med kunniga kollegor.

NCC

I samband med utbyggnationen av Kriminalvården behövs byggnadsarbetare inom alla olika kompetenser. NCC har uppdraget via specialfastigheter.

Ica kvantum

På Ica hittar du många olika typer av tjänster. Arbetar du i kassan eller med att plocka varor är du vårt ansikte utåt. Men bakom finns det en stor organisation som rymmer allt från ekonomipersonal till färskvaruchefer och matcoacher.

KS&Däldens

På KS-Däldens får du jobba med ett glatt gäng där du får ta eget ansvar för ditt arbete.

Dometic Sweden Tidaholm

Fler lediga jobb

På Arbetsförmedlingen finns många av de lediga jobb som finns i Tidaholm. Kanske hittar du ditt drömjobb i Tidaholm?

Rosenbergs nya tomter

Boende för alla

Går du i tankarna att flytta till Tidaholm? I Tidaholms kommun kan du hitta ett boende som passar just dig och dina önskemål, oavsett om du vill bo mitt i stadskärnan eller mer avskilt i en lantlig miljö. Här finns både tomter, lägenheter, villor och gårdar till förmånliga priser.

Goda grannar

I Tidaholm är det nära till det mesta och det som inte finns inom kommunen är heller inte långt borta. Som en del i expansiva Skaraborg har vi härliga grannar runt om oss - härifrån är både Göteborg och Stockholm bara en tågresa bort!

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: tidaholms.kommun@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:6 december 2023