Starta & etablera

Vill du också driva företag i Tidaholm? Vi stöttar dig som vill starta och växa! I Tidaholm älskar vi att göra och vi glädjs med varandras framgångar. Här finns en vilja att skapa, tillsammans och på egen hand.

Starta eget

Är du sugen på att starta eget? Då finns det stöd att få. Tidaholms kommun samverkar med NyföretagarCentrum i Skaraborg i arbetet med att stötta dig som är intresserad av att starta eget företag. Inom NyföretagarCentrum finns specifik kompetens för bästa möjliga start av nya företag. Via NyföretagarCentrum kan du som planerar att starta eget eller nyligen har startat företag få konfidentiell och kostnadsfri rådgivning. NyföretagarCentrum anordnar även informationsträffar. Även du som drivit ditt företag ett tag är varmt välkommen att ta kontakt med NyföretagarCentrum för rådgivning.

verksamt.se  Länk till annan webbplats.hittar du digitala checklitor med anpassad information till din specifika nystartsidé!

Etablera

VIll du etablera dig i Tidaholm? Ta då kontakt med Samhällsbyggnadschef Johan Elgh. Vi har ett brett kontaktnät, både inom kommunen och med näringslivet. Vi hjälper dig att ta fram lösningar för just dina behov. 

Tidaholm ligger i Västra Götaland, 30 km öster om Falköping och 30 km söder om Skövde vid ån Tidan. Tidaholm ligger vid länsväg 193. Riksväg 26 passerar strax väster om staden. I Tidaholm finns goda kommunikationer med buss till Skövde varifrån du enkelt reser till Göteborg, Stockholm, Malmö med snabbtåg. Med ca 60 km till Jönköping airport, reser du enkelt vidare ut i världen. Med sitt geografiska läge är Tidaholm en bra ort för etablering. Här finns lediga lokaler både för industri och handel.

Business Region Skaraborg

Tidaholms kommun ingår i ett samarbete med hela Skaraborg.

Business Region Skaraborg Länk till annan webbplats. erbjuder fri, skräddarsydd och konfidentiell service till företag som söker bästa platsen för etablering i någon av regionens kommuner. Deras uppdrag är att stärka det investeringsfrämjande arbetet och attrahera nya verksamheter och kompetenser. Verksamheten är ett samarbete mellan Skaraborgs 15 kommuner och är ett regionkontor till den nationella organisationen Business Sweden.

Platsvarumärket gör oss starkare tillsammans

Genom Tidaholms platsvarumärke visar vi vad Tidaholm står för som plats. Du som planerar att starta eller som redan driver företag är fri att använda platsvarumärket i exempelvis din verksamhet, marknadsföring och vid rekrytering.

På webbplatsen platsentidaholm.se Länk till annan webbplats. finns all information om Tidaholms platsvarumärke och en grafisk verktygslåda för dig som vill använda varumärket för att sprida information om platsen Tidaholm.

Kontakt

Conny Johansson

Företagsrådgivare NyföretagarCentrum

Telefon: 0767-85 86 00

E-post: tidaholm@nyforetagarcentrum.se


Johan Elgh

Samhällsbyggnadschef

Telefon: 0502- 60 60 85

E-post: johan.elgh@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:5 december 2023