Nätverka

Många personer äter frukost vid långbord och lyssnar på en föreläsare

För dig som företagare finns flera olika nätverk att delta i och det finns olika typer av stöd att få. Längst ner hittar du användbara länkar där du kan få tips av olika slag. Du är självklart alltid välkommen att kontakta Näringslivsorganisationen om du funderar över något.

Vill du få inbjudningar, Nyhetsbrev och annan information från oss på Näringslivsorganisationen? Hör av dig till Näringslivsutvecklare Caroline Lindell.

Företagarfrukostar

Näringslivsorganisationen i Tidaholms kommun anordnar regelbundet företagarfrukostar dit alla ni företagare är välkomna! Här träffas företagare, politiker och tjänstepersoner. Vi nätverkar, inspireras och lyfter aktuella frågor. Du är varmt välkommen till frukostarna, kontakta Caroline Lindell för info!

Kontakt

Caroline Lindell

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0502- 60 63 89

E-post: caroline.lindell@tidaholm.se

Företagsbesök

VIll du ha ett besök av kommunen? Tveka inte att höra av dig! Detta är ett bra sätt för er att få visa upp er verksamhet, lyfta frågor och framföra önskemål. Det är också värdefullt för de kommunala tjänstepersonerna för att få en inblick i era företag och verksamheter.

Kontakt

Linnea Bengtsson

Näringslivsstrateg

Telefon: 0502- 60 63 89

E-post: linnea.bengtsson@tidaholm.se

Företagarna

Företagarna Tidaholm arbetar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Tidaholm. Företagarna är Sveriges största företagar-organisation och representerar 70 000 företagare i landet. Medlemmarna är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar Företagarnas arbete.

Kontakt

Svante Schultz

Ordförande Företagarna Tidaholm

Telefon: 076-0198777

E-post: svante@schultzgroup.se

Besöksnäringsträffar

Inom besöksnäringen i Tidaholm finns ett nätverk som träffas ungefär två gånger per år.

Kontakt

Linnea Bengtsson

Näringslivsstrateg

Telefon: 0502- 60 63 89

E-post: linnea.bengtsson@tidaholm.se

Näringslivsråd

Målet med Näringslivsrådet är ökad dialog mellan näringsliv, politiker och tjänstepersoner i kommunen. Har du som driver ett företag i kommunen frågor du tycker att rådet ska ta upp kan du kontakta representanten för din bransch som kan lyfta frågan i rådet. Näringslivsrådets möten hålls fyra gånger per år.

Just nu är Näringslivsrådet under omformning, information kommer inom kort.

Kontakt

Linnea Bengtsson

Näringslivsstrateg

Telefon: 0502-60 63 89

E-post: linnea.bengtsson@tidaholm.se

Tidaholms Handel

Tidaholms handel är en handelsförening med ca 40 medlemmar, allt från butiker till tjänstenäring såsom frisör, skönhetssalong, mäklare, banker, restauranger och caféer. Tidaholms kommun anordnar regelbundet handlarfrukostar där alla är välkomna att delta, inte bara medlemmar i Tidaholms Handel.

Kontakt

Linn Karlsson

Ordförande Tidaholms Handel

Telefon: 0502-12111

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:27 mars 2023