Boka ditt företag till Yrkesmässan & Öppna företag i Tidaholm 2024

Exempelbild för mall

Onsdag 28 februari arrangeras Yrkesmässa och Öppna företag i Tidaholm. Dagen är ett samarbete mellan Tidaholms kommun och näringslivet i Tidaholm. Syftet är att öka ungdomars kännedom om bredden av yrken i Tidaholm och medborgarnas intresse för näringslivet i Tidaholm.

Vill ditt företag vara med och synas som en av alla attraktiva arbetsplatser i Tidaholm? I nuläget är ca 20 olika arbetsgivare anmälda som utställare och betydligt fler yrken finns representerade. Tidaholms kommun vill visa vikten av att matcha näringslivets kompetensbehov med kommunens skolungdomar. Detta är en del i Tidaholms SSA-samverkan (samverkan skola arbetsliv).

Yrkesmässan 2024

Mässan riktar sig till åk 8 i grundskolan, år 1 och introduktionsprogrammet på gymnasiet samt Vuxenutbildningen och SFI i Tidaholm. Ej allmänheten.
Parallellt med mässan hålls inspirationsföreläsning för eleverna i Disponentvillan.

Öppettider klockan 9-10.35 i stora salen, Bibliotekshuset. I nuläget är ca 20 olika arbetsgivare anmälda som utställare och betydligt fler yrken finns representerade.

Öppna företag

Öppna företag riktar sig till alla kommuninvånare/medborgare som är intresserade av Tidaholms näringsliv. En spännande eftermiddag då företagen öppnar upp sina dörrar. Drop- in hos samtliga och guidade turer hos en del av företagen.

Öppettider klockan 14-18 på respektive företag. Medverkande företag och verksamheter

Anmälan

Anmälan görs till caroline.lindell@tidaholm.se senast den 9 februari. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta näringslivsenheten.

Anmälan kan göras till Yrkesmässan och Öppna företag separat eller som en heldag för att synas mot både skolungdomar och medborgare.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontakt@tidaholm.se