Film: Detta är Business Region Skaraborg

Stillbild från filmen om Business Region Skaraborg

Business Region Skaraborg är övertygade om att Skaraborg är den bästa platsen för många företag att vara verksamma på och brinner för att få fler att upptäcka regionens möjligheter. Vårt gemensamma arbete med att proaktivt marknadsföra Skaraborgs kvaliteter mot omvärlden fortsätter!

Business Region Skaraborg är ett av landets 18 regionala etableringskontor till Business Sweden. Uppdrag är att samordna och driva Skaraborgs investeringsfrämjande arbete, tillsammans med och för våra femton kommuner i syfte att attrahera expansionsinvesteringar, nyetableringar, arbetstillfällen och kompetens till regionen.

Verksamheten startade som ett projekt 2018, då Skaraborgs 15 kommuner såg ett behov av att gemensamt kraftsamla sitt arbete kring dessa frågor. Projektmålen är uppfyllda och organisationen är numera en permanent verksamhet under Skaraborgs Kommunalförbunds regi. För att beskriva arbetet som görs och hur kommunena har nytta av samverkan finns nu en film som berättar mer:

Filmen är producerad av Ekman & Winroth

Kommunerna i Skaraborg är: Essunga kommun, Falköpings kommun, Grästorps kommun, Gullspångs Kommun, Götene kommun, Hjo Kommun, Karlsborgs kommun, Lidköpings kommun, Mariestads kommun, Skara kommun, Skövde kommun, Tibro kommun, Tidaholms Kommun, Töreboda Kommun, Vara kommun

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontakt@tidaholm.se