Studie- och yrkesvägledning

Planera dina studier

Våra studie- och yrkesvägledare arbetar med att stödja dig i planeringen av dina studier. Funderar du på att börja studera kan du boka ett vägledningssamtal för att prata om dina framtidsplaner. Samtalet kan ge dig vägledning och information som underlättar ditt val av utbildning och/eller yrke.

Ska du ansöka om CSN?

Vägledningssamtal kan inte bokas för CSN. Har du CSN-frågor, vänd dig i första hand direkt till centrala studiestödsnämnden Länk till annan webbplats.. Behöver du hjälp med att göra en ansökan, kan du inte boka ett vägledningssamtal.

För övriga frågor kan du också nå studievägledare via e-post: kompetenscentrum@tidaholm.se.

Boka vägledningsmöte

Vi erbjuder samtal via telefon och microsoft-teams. Bokning av tid med våra studie- och yrkesvägledare bokas endast via vår bokningskalender Timecenter. För att genomföra en bokning klickar du på knappen "boka tid" nedan.

Tyvärr händer det ibland att vi behöver avboka en tid. Om du får ett meddelande om avbokning, är du välkommen att boka en ny tid som passar dig. Om inga tider finns att boka, vänligen återkom senare. Vi lägger ut nya tider så snart vi har möjlighet.

Inför ditt bokade möte

För att kunna ge dig den bästa möjliga hjälp önskar vi att du kommer väl förberedd inför det bokade mötet. Vi vill att du:

  • Tar med tidigare betyg.
  • Maila gärna dina frågor till studie- och yrkesvägledaren innan den bokade mötestiden så att mötet kan förberedas på bästa sätt.
  • Fundera över hur du vill att din framtid ska se ut. Vart är jag? Vad vill jag? Vart ska jag? Hur kommer jag dit?

Kontakt

Katarina Mattsson & Jenny Larsson

Studie- och yrkesvägledare 

E-post: kompetenscentrum@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:15 april 2021