Eric Tennevi blir ny Socialchef i Tidaholms kommun

Exempelbild för mall

Vi är glada att välkomna Eric Tennevi som ny socialchef i Tidaholms kommun. Eric kommer närmast från en tjänst som socialchef på Mullsjö kommun och har en gedigen erfarenhet inom socialtjänsten, vård- och omsorg.

– Jag har fått en härlig känsla för Tidaholm som en kommun präglad av kompetenta medarbetare och en framåtanda. Jag ser mycket fram emot att möta medborgare, medarbetare och politiker för att lära känna verksamheterna i vardagen, säger Eric Tennevi.

Han betonar vikten av att skapa bästa möjliga förutsättningar för en hållbar förvaltning;

– Mitt viktigaste uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att vi tillsammans ska leverera en hållbar socialtjänst, med utgångspunkt i dem vi är till för. För att lyckas med det vill jag fortsätta främja en organisationskultur och struktur där alla medarbetare kan lyckas i sina uppdrag, säger Eric Tennevi.

Tidaholms kommun kommer tillsammans med Eric utveckla och stärka social- och omvårdnadsförvaltning för att möta framtidens utmaningar på bästa tänkbara sätt.

– Vi ser fram emot att Eric kommer till oss med en profil som stämmer med vad vi eftersökte i vårt fortsatta framtids och förändringsarbete, säger Peter Friberg ordförande, Social- och omvårdnadsnämnden.

Eric tillträder sin nya tjänst i mitten september.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontaktcenter@tidaholm.se