Välkommen till en digital informationsträff om ungdomar, alkohol och droger

Exempelbild för mall

Den 13 maj mellan klockan 18-19 är du välkommen att delta i en informationsrik timme där du som förälder till barn i grundskolan och gymnasieskolan får konkreta verktyg och råd. Träffen sker digitalt och länk till sändningen hittar du längst ner på sidan.

Sändningen är ett samarbete med Falköpings kommun för att ge dig som vuxen information om ungas drogvanor.

Med i sändningen har vi polis, kurator, fältare, fritidsgårdspersonal, socialtjänsten och drogförebyggande samordnare. De kommer dela med sig av verktyg och strategier för att stötta ditt barn om du är orolig eller behöver hjälp i ditt föräldraskap. Samtalet kommer ledas av Jonas Karlsson, programledare på Kanal 5 och en av landets mest anlitade föreläsare om dopning.

Vi kommer även att uppdatera dig om den aktuella drogsituationen i Falköpings och Tidaholms kommun. Kvällen avslutas med en frågestund.

Här ser du sändningen

Du kan titta helt anonymt och det krävs ingen anmälan. Om du inte kan se den live kommer den att spelas in så du kan se den i efterhand.

Tidaholms kommuns förebyggande arbete

Tidaholms kommun med samarbetsparter arbetar löpande för att förebygga bruk av droger hos unga. Varje år genomförs drogförebyggande veckor till elever i högstadiet, gymnasiet samt deras vårdnadshavare i Tidaholm.

På kommunens hemsida Tidaholmsförälder - Tidaholms kommun Länk till annan webbplats. hittar du mer information om den hjälp kommunen erbjuder samt om det löpande arbetet som görs.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontaktcenter@tidaholm.se