Turistbyrån öppnar 13 juni

13 juni öppnar turistbyrån på Vulcanen!

Måndag den 13 juni är turistbyrån tillbaka på Vulcanen, Vulcans väg 5, och öppnar igen för fysiska besök.

Du som besökare är välkommen in för att få tips om vad som finns att uppleva i Tidaholm med omnejd.

Under öppningsdagen firar vi med cider och salta pinnar!

Våra öppettider kommer vara:

  • mån-ons 10-17
  • torsdag 10-18
  • fredag 10-15
  • lördag 10-14

Vi har även Infopoints, en bemannad turistserviceplats utmärkt med det grönvita InfoPoint-märket. Det kan till exempel röra sig om en näringsidkare eller en kommunal anläggning som kan ge lokal turistisk information på plats. Här kan du få enklare turistinformation, kartor och broschyrer.

De som är infopoints i Tidaholm 2022 är Camping Maple lake adventure, Turbinen, Biblioteket, First camp Hökensås och Circle K.

Du kan alltid besöka vår webb tidaholm.se/turist Länk till annan webbplats..

Övriga verksamheter på Vulcanen

Museet

Vill du besöka museet kan du titta på våra bilar och vår fantastiska smedja. Den permanenta utställningen kommer att ses över och anpassas för framtida bruk och är inte öppen för tillfället.

Barnens hus

Barnens hus börjar ta form och vi är i slutskedet med inredning och de små detaljerna. Arbetet har innefattat bland annat kontorsdel på andra våning, café och givetvis den stora lekdelen. Frågor gällande säkerhet och tillgänglighet har stått i fokus vilket har varit en stor del i arbetet.

Vi ser verkligen fram emot att kunna ta emot besökare från 10 september och hälsa er varmt välkomna till våra nya fina lokaler.

Kontakt

Tidaholms turistbyrå

Telefon: 0502-60 62 08

E-post: turistbyrån@tidaholm.se