Coronavirus: Information om kultur- och fritidsverksamheter

Information om covid-19: Kultur- och fritdsverksamheter

Den 29 oktober fattade Folkhälsomyndigheten och Västra Götalandsregionen beslut om särskilda råd för alla som bor i Västra Götaland. Råden innehåller avrådan från att besöka flera typer av verksamheter, dessa stänger nu för allmänheten.

Rekommendationerna från myndigheterna kan ändras. Vi uppdaterar informationen nedan så snart vi kan vid förändringar. Informationen uppdaterades/granskades senast 24/11.

Detta gäller för verksamheter inom Tidaholms kommuns kultur- och fritidsverksamhet:

Badhuset Forshallen

Badhuset Forshallen är stängt för allmänheten. Simklubben kommer att kunna hålla träningar för de yngsta och skolan kommer att kunna bedriva simundervisning.

Motionshallen i Forshallen är stängd.

Barnens hus

Barnens hus är stängt. Eftersom Barnens hus ska flytta till andra lokaler skulle verksamheten enligt plan stänga för flytt den 1 december. Stängningen tidigareläggs och verksamheten kommer inte att öppna förrän efter flytten.

Biblioteket

Bibliotekets lokaler är stängda för besökare och alla bibliotekets evenemang är inställda. I stort sett full service kommer ändå att erbjudas. Det finns fortsatt möjlighet att beställa böcker, filmer och ljudböcker samt bokpåsar för upphämtning och utkörning. Vill du lämna tillbaka böcker så använd vårt bokinkast. Det finns också möjlighet att från och med den 16 november boka besök på biblioteket för att låna medier och använda datorer. Mer information finns på bibliotekets sida här på webben.

Godsmagasinet ungdomscafé

Godsmagasinet är stängt för besökare.

Idrottshallar & ishallen

Idrottshallarna och ishallen är stängda för allmänheten. Det är fortsatt öppet för föreningar att bedriva sin verksamhet för de yngsta och för skolan.

Saga Teaterbiografen

Saga Teaterbiografen är stängd.

Tillfällig uthyrning

Samtliga lokaler som går att boka för enskilda tillfällen via kultur- och fritidsförvaltningen är stängda för bokningar. Detta berör bland annat idrottshallar, stora salen i bibliotekshuset och Saga.

Turistbyrån

Turistbyrån är stängd för besök men svarar på e-post och telefon på vardagar kl. 11-15. Turistbyrån har alltid öppet på webben, besök turistbyråns webbplats.länk till annan webbplats

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: tidaholms.kommun@tidaholm.se