Coronavirus: Information från Tidaholms kommun

Text: Information från Tidaholms kommun, coronavirus (covid-19)

Tidaholms kommun följer rekommendationerna från svenska myndigheter gällande hanteringen av coronaviruset (covid-19). Kommunens prioritet är att säkerställa att viktiga samhällsfunktioner fungerar även under extraordinära situationer.

Rekommendationerna från myndigheterna kan ändras. Vi uppdaterar informationen nedan så snart vi kan vid förändringar. Informationen uppdaterades/granskades senast 2/4 kl. 13:30.

Tidaholms kommun kommer att följa de nationella rekommendationerna. Vi uppmanar alla invånare i Tidaholm att hålla sig updaterade kring utvecklingen och rekommendationerna som gäller för allmänheten. Samlad information från Sveriges myndigheter finns på krisinformation.selänk till annan webbplats.

Kommunen har planer för hur vi kan säkerställa att viktiga samhällsfunktioner kan upprätthållas även under extraordinära situationer.

Kommunens verksamheter

Vissa av kommunens verksamheter har stängt eller ändrade rutiner till följd av coronavirusets spridning. Besök verksamhetens sida här på tidaholm.se, här finns information om verksamheten är påverkad.

Källkritik

Det finns alltid en risk att osanna rykten sprids och därför är det viktigt att du hämtar din information från källor du kan lita på. Var kritisk till rykten och påståenden som inte bekräftas av etablerade aktörer, till exempel myndigheter.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: tidaholms.kommun@tidaholm.se