Mellotema på Kräftivalen 2018

Robin Bengtsson

Nu är det klart: Robin Bengtsson och Margret uppträder på Kräftivalen den 11 augusti 2018!

Robin Bengtsson slog igenom på riktigt i Melodifestivalen 2016 med låten Constellation Prize. Men artistkarriären började redan 2008 i TV4s IDOL där han som 18-åring slutade på en tredje plats. Sedan dess har Robin skrivit hundratals låtar och turnérat Sverige runt. Våren 2017 var han tillbaka i Melodifestivalen, och i finalen i Friends Arena stod han som vinnare med låten I Can't Go On. I sommar blir ett av turnéstoppen i Tidaholm och på Kräftivalen.

På scenen kommer ännu en melloartist att uppträda. Margaret som sommaren 2016 tog Sverige med storm singel “Cool Me Down”. Låten har streamats över 33 miljoner gånger på Spotify och lyricvideon fick enorm respons på Youtube. I år såg vi henne även medverka i Melodifestivalen med låten In My Cabana som hon tog sig till final med, i finalen slutade hon på sjunde plats.

- Det kommer bli ett härligt Mellotema på årets Kräftival med Margret som gör färgstark, poppig och glad musik. Robin Bengtsson har tävlat i Melodifestivalen två gånger med framgång och blivit en folkkär artist i Sverige, säger Ida Elf Centrum- och besöksnäringsutvecklare.

Precis som tidigare år blir det Quiztime i tältet och på stora scenen kommer alla Tomas Ledinfans att få sitt då showen Just Nu- Ledin Tribute startar igång kvällen på stora scenen. Låten har även den melloanknytning då den vann Melodifestivalen och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest år 1980.

Kontakt

Ida Elf

Centrum- och besöksnäringsutvecklare

Telefon: 0502-60 62 16

E-post: ida.elf@tidaholm.se