Tidaholms platsvarumärke

Många personer äter frukost vid långbord och lyssnar på en föreläsare

I Tidaholm älskar vi att göra. Här finns en oanad skaparlust och vilja att skapa, tillsammans och på egen hand. Genom vårt platsvarumärke vill vi visa vad Tidaholm står för som plats. Platsvarumärken ägs och används av alla som bor, arbetar eller på annat sätt är verksamma i Tidaholm. Du som företagare är därför fri att använda platsvarumärket i exempelvis din verksamhet, marknadsföring och vid rekrytering. Ska du till exempel ha kundevent eller delta på mässa? Då finns det beachflaggor, roll up's, strandstolar med mera med platsvarumärket på att låna.

På webbplatsen platsentidaholm.selänk till annan webbplats finns all information om Tidaholms platsvarumärke och en grafisk verktygslåda för dig som vill använda varumärket för att sprida information om platsen Tidaholm. Behöver du exempelvis rektyrera och vill ha med en bra och välformulerad beskrivning av platsen Tidaholm i annonsen? Det och mycket mer hittar du på webbplatsen.

Varför ett platsvarumärke?

Platsvarumärkesarbetet syftar till att stärka Tidaholms konkurrens- och attraktionskraft så att fler väljer att bo, besöka och driva företag i Tidaholm.

Kontakt

Caroline Lindell

Administratör

Telefon: 0502-60 63 90

E-post: caroline.lindell@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:22 augusti 2019