Starta, etablera & rekrytera

Vill du också driva företag i Tidaholm? Eller växer ditt företag och du behöver rekrytera fler medarbetare. Vi stöttar dig som vill starta och växa!

Starta eget

Är du sugen på att starta eget? Då finns det stöd att få. Tidaholms kommun samverkar med NyföretagarCentrum i Skaraborg i arbetet med att stötta dig som är intresserad av att starta eget företag. Inom NyföretagarCentrum finns specifik kompetens för bästa möjliga start av nya företag. Via NyföretagarCentrum kan du som planerar att starta eget eller nyligen har startat företag få konfidentiell och kostnadsfri rådgivning. NyföretagarCentrum anordnar även informationsträffar. Även du som drivit ditt företag ett tag är varmt välkommen att ta kontakt med NyföretagarCentrum för rådgivning.

Etablera

VIll du etablera dig i Tidaholm? Ta då kontakt med Näringslivsenheten i Tidaholms kommun. Vi har ett brett kontaktnät, både inom kommunen och med näringslivet. Vi hjälper dig att ta fram lösningar för just dina behov. 

Tidaholm ligger i Västra Götaland, 30 km öster om Falköping och 30 km söder om Skövde vid ån Tidan. Tidaholm ligger vid länsväg 193. Riksväg 26 passerar strax väster om staden. I Tidaholm finns goda kommunikationer med buss till Skövde varifrån du enkelt reser till Göteborg, Stockholm, Malmö med snabbtåg. Med ca 60 km till Jönköping airport, reser du enkelt vidare ut i världen. Med sitt geografiska läge är Tidaholm en bra ort för etablering. Här finns lediga lokaler både för industri och handel.

Business Region Skaraborg

Tidaholms kommun ingår i ett samarbete med hela Skaraborg.

Business Region Skaraborglänk till annan webbplats erbjuder fri, skräddarsydd och konfidentiell service till företag som söker bästa platsen för etablering i någon av regionens kommuner. Deras uppdrag är att stärka det investeringsfrämjande arbetet och attrahera nya verksamheter och kompetenser. Verksamheten är ett samarbete mellan Skaraborgs 15 kommuner och är ett regionkontor till den nationella organisationen Business Sweden.

Rekrytera

Behöver du rekrytera? Arbetsförmedlingen tillhandahåller en rekryteringstjänst där ditt behov matchas mot personer som söker arbete. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Arbetsförmedlingen.

Kontakt

Conny Johansson

Företagsrådgivare NyföretagarCentrum

Telefon: 0767-85 86 00

E-post: tidaholm@nyforetagarcentrum.se

 

Malin Lundberg

Näringslivschef

Telefon: 0502- 60 63 89

E-post: malin.lundberg@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:5 juli 2019