Medborgarlöfte från kommun och polis

Medborgarlöftet som årligen skrivs mellan kommunen och polisen handlar om åtgärder som ska hantera lokala problem, öka tryggheten och minska brottsligheten i ett område.

Löftet 2020

Under 2020 kommer polisen och Tidaholms kommun att fortsätta fokusera på bekämpning av narkotika bland unga. Vi kommer även att arbeta med trygghetsskapande åtgårder i trafiken. Syftet är att minska narkotikaanvändandet bland unga samt att minska felbeteenden och lagöverträdelser i trafiken.

Arbetet under 2019 har gett god effekt och därför kommer arbetet att gå vidare på ett likande sätt.

Fokusområden är främst centrum och dess närområde då det är dessa platser som återkommande nämns i dialog med medborgarna i Tidaholm.

Nedan finns en länk till medborgarlöftet från 2019, när samma dokument för 2020 är klar kommer det att publiceras här.

Anna-Lena Mann

Kommunpolis, Tidaholm