Betala faktura för VA och renhållning

Vi rekommenderar att välja e-faktura istället för pappersfaktura. Även e-faktura kan betalas med autogiro. På så sätt underlättar du för dig själv och sparar samtidigt på miljön.

E-faktura

  • Snabbt, smidigt, tryggt och enkelt. I din internetbank anmäler du dig för att få elektronisk faktura från "Tidaholms kommun, VA/Renhållning". En länk kommer upp automatiskt när du betalar en pappersfaktura. Behöver du hjälp kan du kontaka vår kundtjänst.
  • När fakturan levereras får du ett meddelande i din internetbank. Uppgifter som OCR-nummer, belopp och förfallodag fylls i automatiskt. Du anger vilket konto du vill betala från och godkänner själv din betalning.
  • I de flesta internetbanker går det att även att lägga till en funktion för automatisk bevakning och betalning av dina e-fakturor.

Autogiro

  • Inget köande, inget att posta och alltid i tid. Med autogiro får du din faktura som vanligt, som e-faktura eller pappersfaktura. Du behöver bara se till att beloppet som står på fakturan finns på ditt bankkonto. Pengarna dras automatiskt.
  • Medgivande om autogiro till "Tidaholms kommun Vatten och Renhållning" kan du göra själv i din internetbank eller genom att kontaka vår kundtjänst.
  • Autogiro går mot vårt bankgironummer 5824-3775.

Pappersfaktura

Om du inte väljer E-faktura som distributionssätt skickar vi en pappersfaktura. Betalning ska göras till det kontonummer som står på fakturan.

Obetalda fakturor

Om fakturan ej är betald efter förfallodatum skickar Tidaholms kommun ditt ärende till Intrum som sköter kravhantering. Alla avgifter som tas ut följer gällande ränte- och inkassolag.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:12 november 2020