Service för dig som studerar

Tentamensservice

För dig som läser på universitet eller högskola erbjuder vi tillgång till vägledning och tentamensmöjligheter. Du behöver kontakta vår administration och din skola om du önskar skriva en tentamen hos oss.

Försäkringsskydd

Du som studerar hos oss är försäkrad genom försäkringsbolaget protectorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tidaholms kommun har tecknat en olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde. En olycksfallsskada är en kroppskada som den försäkrade ofrivilligt drabbats av genom en plötslig yttre händelse. Olycksfallsförsäkringen gäller inte vid sjukdom.

Intyg och Betyg

Betyg skickas alltid hem med post efter avslutad och betygsatt kurs. Vi skickar gymnasiebetyg digitalt till UHR/Antagningen. Om du har äldre betyg än 2015 från oss, så måste du skicka in dessa till UHR/Antagningen själv.

Behöver du ha någon form av studieintyg? Beställ ditt intyg genom att maila administrationen och förklara vad du behöver intyget till. Det är viktigt att syftet med intyget framgår eftersom intygen skiljer sig åt. Vi skickar sedan intyget till dig, via mail eller post. Förfrågan skickas till kompetenscentrum@tidaholm.se.

Kontakt

Brita Johansson

Utbildningssamordnare

Telefon: 0502-60 61 73

E-post: brita.johansson@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:6 februari 2019