Service för dig som studerar

Tentamensservice

För dig som läser på universitet eller högskola erbjuder vi tillgång till vägledning och tentamensmöjligheter. Du behöver kontakta vår administration och din skola om du önskar skriva en tentamen hos oss.

Försäkringsskydd

Du som studerar hos oss är försäkrad genom försäkringsbolaget protectorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tidaholms kommun har tecknat en olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde. En olycksfallsskada är en kroppskada som den försäkrade ofrivilligt drabbats av genom en plötslig yttre händelse. Olycksfallsförsäkringen gäller inte vid sjukdom.

Intyg och Betyg

För dig som har studerat hos oss på KompetensCentrum. Behöver du ha dina betyg eller någon form av studieintyg? Du beställer enkelt dina intyg och betyg via länken nedan! Intyget eller betyget skickas sedan hem till dig.

Beställ intyg och betyg här.länk till annan webbplats

Studiestuga

Studiestuga är inställt tillsvidare!

Då vi vill att alla studerande ska nå målen och bli godkända på sina kurser, har vi fr.o.m augusti -19 schemalagt en studiestuga. Studiestugan välkomnar både de som läser på distans och de som läser på plats hos oss på KompetensCentrum.

I studiestugan kan du gå för att få mer stöd i ditt lärande eller bara få en neutral plats att studera på. Du väljer själv vad du vill jobba med i studiestugan.

Schema studiestuga ht-19PDF

Varmt välkomna!

Plats: KompetensCentrum, Smedjegatan 11, Tidaholm

CSN Handledning

Ska du börja studera och behöver hjälp med att ansöka om studiemedel eller ändra i din tidigare anmälan?

I direkt anslutning till uppstarten för enstaka kurser måndagen den 10/8 kommer vi att erbjuda CSN-hanledning. Vill du delta måste du anmäla dig dig via länken nedan.

CSN-handledning den 10/8 ca kl. 10.00 i Tidaholms bibliotek.länk till annan webbplats

Kontakt

Brita Johansson/ Judith Martinez Åkesson

Utbildningssamordnare

Telefon: 0502-60 61 73

E-post: judith.martinez-akesson@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:30 juni 2020