Service för dig som studerar

Tentamensservice

För dig som läser på universitet eller högskola erbjuder vi tillgång till vägledning och tentamensmöjligheter. Du behöver kontakta vår administration och din skola om du önskar skriva en tentamen hos oss.

Försäkringsskydd

Du som studerar hos oss är försäkrad genom försäkringsbolaget protectorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tidaholms kommun har tecknat en olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde. En olycksfallsskada är en kroppskada som den försäkrade ofrivilligt drabbats av genom en plötslig yttre händelse. Olycksfallsförsäkringen gäller inte vid sjukdom.

Intyg och Betyg

För dig som har studerat hos oss på KompetensCentrum. Behöver du ha dina betyg eller någon form av studieintyg? Du betäller enkelt dina intyg och betyg via länken nedan! Intyget eller betyget skickas sedan hem till dig.

Beställ intyg och betyg här.länk till annan webbplats

Studiestuga

Då vi vill att alla studerande ska nå målen och bli godkända på sina kurser, har vi fr.o.m augusti -19 schemalagt en studiestuga. Studiestugan välkomnar både de som läser på distans och de som läser på plats hos oss på KompetensCentrum.

I studiestugan kan du gå för att få mer stöd i ditt lärande eller bara få en neutral plats att studera på. Du väljer själv vad du vill jobba med i studiestugan.

Schema studiestuga ht-19PDF

Varmt välkomna!

Plats: KompetensCentrum, Smedjegatan 11, Tidaholm

CSN Handledning

Ska du börja studera och behöver hjälp med att ansöka om studiemedel eller ändra i din tidigare anmälan? Vi handleder dig på bästa sätt.

Planerade tider för CNS-handledning:

Den 2 mars 2020 kl. 15.00-17.00länk till annan webbplats

Den 23 mars 2020 kl. 15.00-17.00

Den 4 maj 2020 kl. 15.00-17.00

Den 1 juni 2020 kl. 15.00-17.00

Anmälan krävs! Klicka på datum och tid för att anmäla.

Varmt välkomna!

Plats: KompetensCentrum, Smedjegatan 11, Tidaholm

Kontakt

Brita Johansson/ Judith Martinez Åkesson

Utbildningssamordnare

Telefon: 0502-60 61 73

E-post: judith.akesson@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:21 februari 2020