Strömavbrott Dimbo vattenverk

På torsdag 3 juni mellan kl 10-12 utför Tidaholms Energi ett planerat underhållsarbete på elnätet. Strömavbrottet omfattar även vattenverket i Dimbo. Det innebär att vattenleveransen påverkas i Dimbo samt ett antal fastigheter med VA-avtal på sträckor ut från Dimbo mot Folkabo, Dvärstorp och Ottravad. Elavbrottet kommer medföra hel vattenavstängning och/eller ett lägre vattentryck än normalt under den aviserade tiden.

Tappa gärna upp vatten för ditt behov under förmiddagen och vänta med att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel.

Missfärgat vatten kan förekomma på grund av tryckförändringar i ledningsnätet under reparationstiden. Det är inte farligt men kan se tråkigt ut. Missfärgningar kan fortsätta att förekomma under något dygn framåt även efter att reparationerna har slutförts.

När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna. Spola ur ledningarna ordentligt om vattnet är missfärgat. Avstå från att köra hushållsmaskiner till dess att vattnet klarnat.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se