Tyck till
Tidaholms kommun
menu

Upphandlingar och inköp

Matteläxa

Tidaholms kommun samverkar i upphandlingsärenden med Skövde, Grästorp, Hjo, Karlsborg, Tibro och Töreboda kommun samt med kommunalförbunden AÖS och RÖS.


Läs mer om pågående upphandlingar under relaterade länkar till höger på sidan. Du kommer då att hamna på Skövde kommuns hemsida.

Under relaterade länkar till höger hittar du information om hur du skickar e-faktura till Tidaholms kommun.

Leverans av livsmedel till Tidaholms kommun

Är du producent och/eller leverantör av en produkt som du skulle vilja att barn får till lunch i skolan eller de äldre får njuta av till fikat på äldreboendet?

För att du ska kunna leverera till kommunen måste du ha ett avtal med oss. Avtalet kommer till genom upphandling. Inför kommande upphandling av livsmedel, med avtalsstart 1 oktober 2017, vill vi veta om du som producent/leverantör av enstaka produkt vill erbjuda denna till kommunen.

Genom att lämna dina uppgifter i en intresseanmälan visar du att du vill lämna anbud för enstaka produkt, till begränsad volym och leveransadress.

Följ länken nedan för att komma till intresseanmälan.

Om det visar sig att det finns ett intresse bland producenter/leverantörer är förhoppningen att vi ska kunna teckna avtal med flera producenter/leverantörer redan ett år innan avtalsstart som beräknas till hösten 2017. Detta ger alla gott om tid för förberedelser.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2016-03-21

Adress

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00


Populära sidor

Press
Återvinning