Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Kräftor och stadsfest i augusti

I augusti är det traditionsenligt dags för Kräftans dag, som anordnas av Lions, med bland annat gratis kräftfiske för alla barn i ån Tidan. Kräftivalen dagen därpå anordnas av Tidaholm i Centrum på Gamla Torget.

Kräftivalen lördag den 12 augusti bjuder på stor fest i centrum. Hela dagen kommer Lillens tivoli finnas på plats på Ernst Kjellgrens plats och utanför VB-huset. Nytt för i år är Kräftivalloppet, ett löparlopp för hela familjen med start och målgång på Gamla Torget. På förmiddagen kommer Wellness for Life att ha uppvisning vid två tillfällen. Det finns möjlighet för alla barn att prova på ponnyridning och ta ridborgarmärke.

 

På kvällen öppnar mat- och dryckesservering och kvällsunderhållningen startar med Quiztime av och med Peter Mattsson. Musikunderhållningen på Kräftivalen fortsätter med lokala hårdrocksbandet Mile som spelar i tältet på tältscenen. Först ut på stora scenen är Sha-Boom med hits som R.O.C.K. som vi minns från sent 80-tal. Kvällen avslutas med Linnea Henriksson som med sin fantastiska röst och hits som ”Lyckligare nu” och ”Halmstad” har vunnit svenska folkets hjärtan. Välkommen till Tidaholms egna stadsfest.

 

Läs mer: Västsverige.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-06-28

Kontakt

Centrum- och besöksnäringsutvecklare

Ida Elf

0502-60 62 16

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning