Tyck till
Tidaholms kommun
menu

Näringsliv & arbete

Möte

FöretagarCentrum i Tidaholm utgör en viktig del i kommunens arbete med näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor. Här samordnas alla frågor som är kopplade till företag och företagande.

Projekt och mässor

FöretagarCentrum är bas för en del av de projekt som Tidaholms kommun är involverad i, bland annat kompetensutveckling och handels- och centrumutveckling.

Varje år samordnar vi en Tidaholmsmonter med lokala företag på Elmia Subcontractor. FöretagarCentrum arrangerar även frukost- och lunchmöten för de lokala företagen i samverkan med Företagarna Tidaholm.

 

För tredje året i rad genomförs nu Sommarlovsentreprenörerna i ett samarbete mellan Tidaholms kommun och Tidaholms Sparbank. Sista anmälningsdag är 15 maj. AnmälningsblankettWord

 

Centrum- och besöksnäringsutveckling

Inom Centrum- och besöksnäringsutveckling finns en samverkan mellan Tidaholms handel och lokala fastighetsägare m.fl för att utveckla och stärka den lokala handeln och besöksnäringen. Till detta finns en centrum- och besöksnäringsutvecklare kopplad som har sitt kontor på FöretagarCentrum. Du hittar dennes kontaktuppgifter till höger på sidan.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-04-06

Kontakt

Näringslivschef
Malin Lundberg

0502-60 63 89

Projektledare/administratör
Caroline Lindell
0502-60 63 90

Centrum- och besöksnäringsutvecklare
Ida Elf
0502-60 62 16

Besöksadress
FöretagarCentrum
Ingenjörsvillan
Södra Kungsvägen 10
522 34 Tidaholm


Formulär för åsikter Tyck till
Lediga jobb i Tidaholms kommun
Facebook Tidaholms kommun
Instagram: Veckans medarbetare

Adress

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00


Populära sidor

Press
Återvinning