Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Översiktsplanens fyra delar

För att lättare kunna sammanställa de synpunkter vi får in är översiktsplanen indelad i fyra olika fokusområden.

Boende

Hur vill du bo i framtiden? I staden eller på landsbygden? I villa, på en gård, i radhus eller kanske i lägenhet? Vad uppskattar du i den boendemiljö som finns idag och vad saknar du? Vi vill veta vad du tycker är bra med boendet i Tidaholms kommun och vad som kan bli bättre!  

Arbete och resor

För att vardagen och världen ska rulla på krävs att någon arbetar på skolan, kör bussen, står i affären, snickrar på köket - eller vad det nu kan vara. Det behöver finnas möjlighet till sysselsättning vi trivs med och möjlighet för företag att utvecklas inom kommunen. Vi behöver också kunna ta oss till och från jobbet, tennishallen, förskolan och då och då även längre bort, till andra kommuner och vidare ut i världen. Hur ser du på framtidens arbete och resor?

Mötesplatser

Vilka är dina favoritplatser i Tidaholm? Brukar du vistas i någon av parkerna, gå i skogen, fiska i Tidan? Eller skulle du vilja göra det oftare om det bara vore så att… vad det nu kan vara. Och centrum - vad tänker du om det?

Identitet och vision

Vad tänker du på när du tänker på Tidaholm? Och vad vill du att man ska förknippa Tidaholm med? Vi vill försöka sätta fingret på vad som är speciellt med just Tidaholm för att kunna utveckla och förmedla det som är bäst.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-05-08

Kontakt

Planarkitekt

Marie Bengtzon
0502-60 60 30

Besöksadress
Stadshuset
Torggatan 26 A
522 31 Tidaholm

Besök sker lämpligast efter överenskommelse
Postadress
Tidaholms kommun
522 83  Tidaholm

Adress

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00


Populära sidor

Press
Återvinning