Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Information inför julledighet för barn och elever: lovdagar och ansökan om lovfritids

Julledigheten närmar sig för elever i grundskola och gymnasieskolan. Här är några saker som är bra för dig som förälder och elev att känna till.

 

Julavslutning och skolstart

Eleverna på Rudbecksgymnasiet har terminsavslutning inför jullovet onsdagen den 20 december. Eleverna i grundskolan har terminsavslutning torsdagen den 21 december. Skolstart för vårterminen är måndag 8 januari 2018. Detta gäller både elever i grundskolan och på

Rudbecksgymnasiet.

 

Barnomsorg under jul- och nyårshelgen

Förskolan har öppet på vardagar under jul- och nyårshelgen. Eftersom det ofta är färre barn än vanligt som vistas på förskolan under dessa dagar kommer förskolans verksamhet att samordnas till ett fåtal förskolor. 

Om du som vårdnadshavare har behov av barnomsorg under denna period kommer du i god tid att få information om vilken förskola som då tar emot ditt barn.

 

Lovfritids för barn som inte går på fritids under ordinarie skolveckor

Barn i åldern 7-12 år som inte har någon ordinarie fritidsplats har möjlighet att gå på så kallat lovfritids under jullovet. Du som vårdnadshavare kan ansöka om lovfritids i e-tjänsten för barnomsorg. Barnomsorgen behöver din ansökan senast en månad före önskat placeringsdatum, det vill säga senast den 22 november om du ansöker om lovfritids den 22-23 december. Kostnaden för lovfritids är 75 kr per dag. Vid frågor vänligen kontakta barnomsorgsadministratör Sandra Teike.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-11-08

Kontakt

Barnomsorgsadministratör

Sandra Teike

0502 - 60 62 28
(telefontid förmiddagar
måndag-fredag)

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning