Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Fler ska få feriepraktik

Tidaholms kommun satsar på ytterligare feriepraktik till ungdomar som går ut gymnasiets första och andra årskurs. Ansökan sker vid en information på Rudbecksgymnasiet den 8 juni.

Tidaholms kommun har sedan tidigare erbjudit feriepraktik till alla ungdomar som avslutar årskurs nio. Nu gör kommunen ytterligare satsningar och erbjuder även ungdomar som går ut gymnasiets första och andra årskurs feriepraktik. Detta möjliggörs genom att regeringen gjort en förändring i Arbetsförmedlingens regleringsbrev.

 

Målgruppen är de ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som avslutar årskurs nio samt de som går ut gymnasiets första och andra årskurs. Ungdomar som annars kan ha svårt att hitta sommarjobb/feriejobb på egen hand.

 

De elever som går ut gymnasiets första och andra årskurs och är folkbokförda i Tidaholms kommun kan ansöka. Antalet platser är begränsat, därför kan lottning bli aktuellt. 

 

Ansökan görs den 8 juni

Information till intresserade sker på Rudbecksgymnasiet torsdagen den 8 juni kl 16.30. Samling i cafeterian A-byggnaden (Vulcansväg 6). På grund av den korta handläggningstiden så kommer det bara vara möjligt att ansöka i samband med informationstillfället.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-09-08

Kontakt

Rektor

Daniel Larsson

0502-60 61 49

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning