Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Information om barnomsorg

Barn som bygger med klossar


Tidaholms kommun erbjuder barnomsorg i olika former för barn mellan 1 och 12 år. Barnomsorgen omfattar förskola, pedagogisk omsorg, barnomsorg på obekväm arbetstid och fritids. Läs mer om de olika verksamheterna på sidorna Förskola, Pedagogisk omsorg, Barnomsorg på obekväm arbetstid och Fritids.


Ansöka om barnomsorg

Som vårdnadshavare väljer ni vilken form av barnomsorg som passar er familj. I oktober 2017 öppnar kommunens nya e-tjänster för  barnomsorg. Klicka på länken för att läsa mer om e-tjänsterna.

 

 

Svar på vanliga frågor om barnomsorg

Vem har rätt till barnomsorg? Vad gäller vid uppsägning av barnomsorgsplats? Svar på dessa och andra vanliga frågor om barnomsorg finner du i dokumenten Information om förskola och pedagogisk omsorg samt Information om fritids. I kommunens taxa för barnomsorg kan du läsa mer om vad barnomsorgen kostar. Klicka på länkarna nedan för att läsa dessa dokument.

 

 

Sjukanmälan

Som vårdnadshavare sjukanmäler ni ert barn genom att ringa till personalen på barnets förskola, fritids eller pedagogiska omsorg. Kontaktuppgifter finner ni på enhetens egen sida i vänsterspalten.


Olycksfallsförsäkring

Kommunen har tecknat en olycksfallsförsäkring som gäller för alla barn som är inskrivna i barnomsorgen. Vid olycksfall kan du som vårdnadshavare ansöka om ersättning. Läs mer på sidan Olycksfallsförsäkring i vänsterspalten.


Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2018-03-02

Kontakt

Utbildningschef

Anneli Alm

0502-60 61 03

 

Barnomsorgsadministratör
Sandra Teike
0502-60 62 28

Måndag till onsdag 07:30 – 11:30
Torsdagar 09:00 – 12:30

Fredagar stängt.


Besöksadress

Stadshuset
Torggatan 26 A
522 31 Tidaholm


Postadress

Tidaholms kommun
522 83  Tidaholm

Tillgänglighetsdatabas Stadshuset

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning