Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

E-tjänster

E-tjänster för barnomsorg

Nu kan du använda dig av e-tjänsten IST Förskola & Fritids för att ansöka eller säga upp barnomsorgsplats, lämna inkomstanmälan och ange kontaktuppgifter. Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänsten.


 

Att göra: Alla ska anmäla inkomst på nytt

Du som platsinnehavare behöver logga in på e-tjänsten IST Förskola & Fritids och anmäla din inkomst. Det är viktigt att du gör detta senast den 31 oktober 2017, så att kommunen får in rätt uppgifter i systemet som sköter e-tjänsten. 

Kommande e-tjänster: lämna och ändra schema

Under oktober 2017 kommer kommunen även att lansera en e-tjänst där du kan lämna och ändra schema. När denna e-tjänst har öppnat behöver du logga in med din e-legitimation och fylla i ditt/dina barns schema. Vi återkommer med mer information om detta.


Inloggning med e-legitimation

Inloggning till e-tjänsten för barnomsorg kommer att ske med e-legitimation. För dig som ännu inte har en e-legitimation rekommenderar vi att du skaffar det redan nu, det gör du enkelt via din bank. 

 

Kommunens regelverk och riktlinjer för barnomsorg

Du som tackar ja till en barnomsorgsplats förbinder dig också att följa kommunens regelverk och riktlinjer för barnomsorg. Klicka på länkarna nedan för att läsa en sammanfattning av gällande regelverk. 

 

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-10-16

Aktuellt

Kontakt

Barnomsorgsadministratör

Sandra Teike

0502-60 62 28

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning